duminică, 13 februarie 2011

se poate si mai rau!

       De fiecare data cand esti la pamant si totul pare ca este in zadar, opreste-te un moment si gindeste-te ca poate fi mult mai rau.... Fiecare are problemele lui, altii le stiu si pe cele ale prietenilor si ceilalti se vaita si se plang de fieacare data cand au ocazia.... intotdeauna va fi cineva care sa fie intr-o problema si mai mare decat tine... la asta nu te gandesti, in schimb crezi ca totul e in zadar si ca nu mai are rost. Nu, intotdeauna are rost si intotdeauna vor fi motive care sa te faca sa zambesti, doar trebuie sa ridici privirea... sunt in fata ta!!!
     In cele mai grele momente ale vietii tale cu siguranta va fi cineva langa tine, sa nu te indoiesti de asta vreodata, poate ca uneori mai gresesc si te fac sa ii urasti, dar nu o fac cu intentie... Cand esti la pamant si crezi ca nu mai are rost, ca totul e in zadar.... nu inceta sa crezi in tine!!! Poate ca in acelasi timp o alta persoana are o problema mult mai mare decat a ta, dar nu poate sa o spuna sau pur si simplu nu vrea, e o povara mult prea mare pentru ea si incearca sa uite... dar tu, la tine se poate rezolva problema, cu putin ajutor si incredere in tine vei reusi! Sa nu crezi vreodata ca esti singur pe acest pamant, vei fi inconjurat intotdeauna de prieteni buni care iti vor sari in ajutor atunci cand ai nevoie de ei.
      Hai sa vedem si partea buna a lucrurilor... in fiecare secunda a vietii noastre exista cate un motiv care sa te faca sa zambesti, sa te faca sa crezi in tine si sa reusesti! Noi putem sa le aratam de ce suntem in stare celor care nu cred in noi... dar cel mai mult trebuie sa vedem ca nu suntem atat de slabi pe cat credem noi... mereu ne subestimam puterile, nu si de data asta, trebuie sa vedem ca suntem mult mai puternici de cat ne stiu cei de langa noi! Noi vom fi intotdeuna in fata si ne vom impinge pana la limita fortele numai ca sa reusim. Limitele noastre nimeni nu le stie... doar noi. Asa ca hai sa vedem de ce  suntem in stare si sa le aratam tuturor ca putem, ca putem sa facem fata celor mai grele incercari ale vietii si nu numai atat, ci si sa  invingem fiecare obstacol care apare in calea noastra!
      In fiecare zi, in fiecare an si in viata fiecaruia se gaseste acel ceva care ne face mai puternici de fiecare data si ne ajuta sa reusim! Acel ceva este in fiecare dintre noi, inclusiv in tine!!! Ai incredere in tine si totul va fi bine, nu mai privi partea goala a paharului, fi mai optimist, intotdeuna partea plina a paharului va fi mai motivanta decat cealalta... inca un loc din care sa iti aduni puterile. AM INCREDERE CA VEI REUSI, STIU ASTA! Si pun pariu ca in adancul sufletului tau crezi la fel!!!

Un comentariu:

Persoane interesate