marți, 4 ianuarie 2011

doua anotimpuri...

     Intotdeauna a fost asa... doar doua anotimpuri. Unul in care cineva intra in viata ta si celalalt ... cand acel cineva iese din viata ta... De fiecare data cand cineva intra in viata e e frumos, dar cand vine vorba sa si plece atunci se complica lucrurile, de aici se pot intampla multe. Se poate termina cu o frumoasa prietenie sau nu... mereu zici: ,,mai vreau inca o zi, noapte, un ultim sarut'' ... si dupa vine un apasator ramas bun....
    Niiodata nu e usor sa zici ramas bun, mereu vrei sa nu ranesti, sa nu superi, dar intotdeauna exista un... un gol unde se pastreaza toate acele cuvinte care dor... se pot uita, dar nu e usor sa uiti toate acele cuvine care iti vin in minte mereu si mereu si mereu....  e mai greu, dar nu imposibil!!!
    Cand cineva intra in viata ta si vezi ca e mereu acolo unde trebuie, adica langa tine... incearca sa nu il pierzi, nu va fi mereu langa tine.... Atata timp cat il vei tine aproape viata iti va fi mult mai frumoasa, si nimic nu va fi prea greu sau prea departe. Fa ca acest anotimp sa dureze cat mai mult... e mult prea frumos!
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate