duminică, 2 ianuarie 2011

viebviemvvaptoj

       Nu de putine ori rabdarea ne este pusa la incercare... din pacate multi dintre noi suntem din ce in ce mai grabiti, iar rabdare nu prea mai avem. Multe greseli pe care la comitem sunt din cauza rabdarii.... mereu suntem in mare graba. Ar trebui sa ne uitam la noi putin sa vedem ca nu facem nimic altceva decat sa ne grabim... poate ca timpul uneori merge mai repede ca noi, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa incercam sa il depasim sa o luam inaintea timpului.
       Orice lucru pe care il faci necesita maxim de atentie, deci si multa rabdare, poate nu o sa reusim din prima sa realizam ce ne punem in minte, dar cu putina rabdare si perseverenta vom reusi.
       Aproape tot ce facem in fiecare zi este legat de cineva drag, cand el este langa tine ai rabdare sa il intelegi. Poate la un moment dat iti va gresi, toti gresim, dar cu putina rabdare o sa intelegi de ce a gresit... daca te grabesti sa il desconsideri gandeste-te ca si tu poate ai gresit si te-a iertat. Nimeni nu isi doreste sa greseaca, dar tot gresim... suntem oameni si asta ne ocupa tot timpul!


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate